Aqualyx kezelés - Zsíroldás injekcióval! Helyi zsírlerakódás műtét nélküli kezelése - Dr. Jánky György plasztikai sebész
Menü
Enter the English site      Eintritt zur deutschen Seite      Entra il sito italiano

Aqualyx kezelés – Zsíroldás injekcióval! Helyi zsírlerakódás műtét nélküli kezelése

Egy új lehetőség a diétával és sporttal nem leküzdhető, kis területekre lokalizált, helyi zsírpárnák elleni küzdelemben: a klinikai vizsgálatokkal igazolt, hatékony, injekciós zsírbontó eljárás.

 

Az AQUALYX olyan komplex, micro-zselatinos injektálható anyag, mely képes a kisebb helyi zsírszövet kíméletes oldására. Biokompatibilis, teljes mértékben felszívódó vizes oldat.
Az Aqualyx a szervezetben is előforduló zsírbontó (az epe-savakhoz hasonló) anyagot (dezoxikólsav) tartalmaz. Lassan lebontja a zsírsejtek falát, melyek a nyirokrendszerrel kerülnek elszállításra. A kezelés eredménye tartós, mivel valódi zsírbontás!
Bőre szép marad, mivel a felesleges lassan tűnik el, így a bőrnek van ideje összehúzódni!

Nem helyettesíti a fogyókúrát! Egy-egy kezelés nem ad olyan azonnali eredményt, mint a műtéti zsírszívás (liposuctio), de aki fél a műtéttől, annak ez a megoldás lehet jó.
A kezeléseket egy kiválasztott területen kb. 26 naponta kell ismételni legalább 3-4 alkalommal, hogy a kívánt hatás elérhessük. Nagyobb területen több kezelés is végezhető, de a kezelések közötti intervallumot be kell tartani.

Az Aqualyx kifejlesztése mögött 4 évnyi kutatás és tapasztalat áll – eddig több mint 2 millió ampullányit injekcióztak be szakértő kezek páciensekbe, gyakorlatilag mellékhatások nélkül. A szervezet túlterhelését elkerülendő meg van határozva a befecskendezhető anyag maximuma.

A kezelés menete: Lemérjük a terület zsírvastagságát. A bőrfelület tisztítása, fertőtlenítése. Az Aqualyx ampullához kevés Lidocain-t adunk, hogy az injekció minimális fájdalmát csökkentsük. Az Aqualyx oldatot speciális kanüllel visszük a kezelendő terület zsírszövetébe. A beavatkozás ideje kb. 30 perc.

Teendők a beavatkozás után:

 

Ellenjavallatok:

 

Előfordulhatnak mellékhatások: