Drakula-terápia, Vámpír-terápia, Platelet Rich Plasma, MyCells® terápia - Dr. Jánky György plasztikai sebész
Menü
Enter the English site      Eintritt zur deutschen Seite      Entra il sito italiano

Drakula-terápia, Vámpír-terápia, Platelet Rich Plasma, MyCells® terápia

A fenti elvnevezések mind ugyanannak a beavatkozásnak a szinonimái.

A Drakula-, vagy vámpír terápia lényege, hogy a páciens saját vérét lecentrifugázva kivonjuk a vérplazmát, amely vérlemezkéket, fehérjéket és növekedési faktorokat, őssejteket nagy sűrűségben tartalmazza. Ezt vékony tűvel, vagy speciális pisztollyal visszajuttatjuk a bőrbe. A plazma-koncentrátum serkenti a rugalmas rostok újdonképződését, segíti a bőr hidratáltságának helyreállítását. A szervezettől idegen anyagokat nem tartalmaz, ezért allergiás reakció nem alakul ki.

Az évek múlásával a bőr öregedésekor lecsökken a rugalmas rostok mennyisége, romlik a bőr hidratáltsága. Szárazzá, ráncossá, petyhüdtté válik.

Plasztikai Sebészetünkön ez ellen az egyik legmodernebb esztétikai eljárást alkalmazzuk: a saját szérum biostimulációs kezelést, vagy más neveken Drakula-, vámpír, PRP terápiát. A beavatkozást felszíni bőr-érzéstelenítéssel végezzük krém bedörzsöléssel 2x 20 percig.

A Drakula-terápia nem kellemetlenebb, vagy fájdalmasabb, mint a Botox injekciós kezelés, vagy a hyaluronsavas ráncfeltöltés. Több vékony tűvel történő szúrásból áll.

A saját vérszérum, vagyis PRP kezelés nem befolyásolja a koncentrációs képességet, a figyelmet, így sem a közlekedésben, sem a munkában semmilyen megszorítást nem kell alkalmazni.

A Drakula terápia ráncok és redő simítására, sejtmegújításra, a megereszkedett és száraz bőr frissítésére alkalmazható. Drakula terápia serkenti a bőr kollagén sejtjeinek regenerációját és növekedését, gátolja a bőr öregedési folyamatát. Új kollagén- és elasztinrostok képződnek, melyek az elvesztett rugalmasságot adják vissza, új vérerek alakulnak ki, evvel javul a kezelt terület anyagcseréje, hidratáltsága, oxigénellátása.

A Drakula terápiát leggyakrabban az arc, nyak, dekoltázs, kézfej fiatalítására használják.

Bőrfiatalító hatása fokozatosan, néhány hét alatt alakul ki. Az ajánlott első 3 kezelést 2-3 hónapos intervallummal elvégezve, majd szükség esetén évente 1x megismételve éveken át, hosszan tart. A kezelt terület kisimul, feszessé, fiatalossá válik, látványosan csökkennek, vagy eltűnnek a ráncok. A Drakula-kezelés hatására a bőrben új kollagén és rugalmas rostok képződnek. Az újonnan kialakuló hajszálerek pedig a bőr tápanyag ellátását javítják.

A Drakula terápiában szereplő faktorok és fehérjék jelentősége:

Fontos tudni a vámpír-terápiáról:

Nem lehet a Drakula-terápiát alkalmazni, ha a páciensnél:

A beavatkozás ára

 

Konzultáció: 10.000 Ft .
A konzultáció díja a vámpír-terápiák árából nem kerül levonásra.

 

Kezelt terület

1 alkalom ára

3 alkalom kedvezményes ára

Alsó-felső ajak környéke, mindkét kézfej, vagy szemek körüli kezelés

50.000 Ft

140.000 Ft

Teljes arckezelés

100.000 Ft

250.000 Ft

Az évenkénti 1x-i fenntartó kezelés

85.000

X