Ráncfeltöltés - Dr. Jánky György plasztikai sebész
Menü
Enter the English site      Eintritt zur deutschen Seite      Entra il sito italiano

Ráncfeltöltés

Az arcon számos mimikai izom mozog, Az izommozgások következménye, hogy elmozdul, ráncolódik a bőr is. A fiatal, rugalmas bőr a mozgás megszűnésével kisimul, míg az idősödő, napfénykárosult, kollagén-rugalmas rost hiányos bőrön ott maradnak a ráncok.

Kétféle ránctípust különböztetünk meg:

 

– A dinamikus ráncok csak a mimikai izmok mozgásakor
jelentkeznek. Pl. szemkörnyéki, „szarkalábak”, felső ajak függőleges ráncai, stb. A dinamikus ráncokat jól lehet Botox injekcióval bénítva kezelni. L.ott BOTOX.

– A statikus ráncok mozgás nélkül is jól látszanak. Állandósultak.
Itt már a ránc alátöltésével lehet csak eredményt elérni. Ráncfeltöltő anyagok, (hyaluronsav) vagy saját zsír beültetésével. L. Zsírfeltöltés

 

Bio-szálak a felső ajak függőleges ráncainak simítására!

 

Sok nőt zavar, ha a felső ajkon megjelennek az évek során a halványabb, vagy mélyebb függőleges ráncok. „Dohányosok ráncainak” is nevezik, de tulajdonképpen semmi köze a dohányzáshoz, olyanon is megjelennek idővel, akik nem dohányoznak. A beavatkozás menete.

Érzéstelenítő krém használata után oldalanként 1-2 db, vagyis összesen a felső ajaknál 2-4 db hajszál vékony bio-szálat húzunk az elváltozások alá. A ráncok mélységétől függően, szinte azonnal, vagy 1-2 héten belül látszik a ránc kisimulása. Tartóssága kb. 6 hónap, utána lebontja a szervezet, de korlátlanul ismételhető. Az ára is elfogadható, (akár fél évente is), mert egy beavatkozás a szálak hosszától és számától függően összesen 15.000-20.000 Ft. (Ebben már a vizitdíj is benne foglaltatik).

A hosszabb és vastagabb bio-szálak az arc egyéb, nem túl mély ráncainál is javulást hoz. pl. orrgyök, homlok, szem melletti „szarkalábak”. Bejelentkezés minden nap 9-től 19 óráig. 06-20-934-8778

 

Ráncfeltöltés

Ráncfeltöltés

Ráncfeltöltés

Ráncfeltöltés