Szemöldöktuning (részlet) - Dr. Jánky György plasztikai sebész
Menü
Enter the English site      Eintritt zur deutschen Seite      Entra il sito italiano

Rólunk írták

Szemöldöktuning (részlet)

GLAMOUR magazin – 2009. júniusi száma

Egy fantasztikus újdonság: szemöldök-beültetés

 

Sajnos nem minden szemöldökproblémát old meg a szemöldökceruza és a púder, hiszen vannak nagyon hiányos szemöldökök, vagy olyanok, amelyek a pajzsmirigy-alulműködés miatt teljesen kihullottak. Ezekre találtunk egy fantasztikus és jól bevált új technikát.

A beültetésről rengeteg hasznos információt tudtunk meg, így biztosak vagyunk abban, hogy érdemes belevágni, ha nem vagy elégedett a szemöldököddel. Ezt a módszert azoknak ajánljuk, akiknek rosszul lett kiszedve a szemöldökük és már nem nő vissza, vagy betegség miatt kihullott, hiányossá vált. A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel történik, egyáltalán nem okoz fájdalmat, csak egy kis szúrást lehet érezni, de nem kell félni tőle.

A tarkóról metszenek ki annyi hajszálat, amennyit a vizsgálat során előzetesen megállapítottak, majd ezt ültetik be szemöldökként. Ezeket a szálakat folyamatosan vágnod kell, mivel úgy nő, mint a hajad. Nem kell otthon maradnod, vagy takargatnod a kezelt felületet, mivel a beültetés után 8-12 nappal teljesen begyógyul ez a terület. Nem marad heg a bőrödön. A teljes szemöldök pótlását, vagy a ritkás szemöldököt is be lehet ültetni ezzel a módszerrel. Tudjuk, sokan kipróbálnátok, ezért az árakat is megérdeklődtük: ahhoz képest, hogy milyen pozitív változás történik az arcodon egy tökéletes szemöldökforma beültetésével, egyáltalán nem mondható költségesnek ez a műtét. Természetesen a beültetett szálak mennyiségétől függ az ár, 40-50 000 forinttól akár 200 000-ig is terjedhet. Megéri spórolni, ha nagyon zavar a ritka szemöldök, vagy a tetovált szemöldöködet szeretnéd örökre eltüntetni.

Ezt az új technikát dr. Jánky György plasztikai sebész végzi, akit a Praxis Plasztikai Sebészeti klinikán keress fel, vagy érdeklődj a www.janky.hu honlapon.